SAMENWERKING JOER INTERNATIONAL EN VA TOPPERS:

Eric Cornelisse (eigenaar Joer International) en Frank Scholten (eigenaar VA Toppers) gaan hun krachten bundelen.

Joer International is actief met het organiseren van Internationale voetbaltoernooien voor jeugdteams van diverse leeftijden en niveaus in Nederland, van professionele teams tot aan recreatieve jeugdteams.
Een voetbaltoernooi is een uitstekende manier om de teamspirit te verbeteren. De sfeer, teambuilding of fysieke inspanning is tijdens een toernooi uitdagend.

In samenwerking met verenigingen zijn wij in staat grote Internationale jeugdtoernooien te organiseren. Met name ons netwerk zorgt ervoor dat ook de grote clubs uit binnen en buitenland van onze professionaliteit graag gebruik maken. Zo waren onder andere de volgende voetbalclubs al actief in de diverse toernooien: Ajax, Feyenoord, PSV, RSC Anderlecht, Club Brugge, Chelsea FC, Tottenham Hotspur, Benfica, Borussia Dortmund, FC Schalke’04, Red Bull Salzburg, Spartak Moskou, PAOK Thessaloníki, OSC Lille en Paris Saint Germain.

De Voetbalacademie Toppers heeft door de jaren heen een uitstekende reputatie opgebouwd in het geven van techniek-trainingen, Cogi-trainingen en motorisch leren. Deze zéér innovatieve voetbalschool leidt jeugdspelers op tot een “betere” voetballer.
Frank Scholten tevens actief als jeugdtrainer bij Willem II VA heeft samen met Eric besloten om hun ervaringen in het jeugdvoetbal te gaan combineren.

U kunt ons benaderen voor:

*Voetbalschool op uw locatie
*Internationaal TOP toernooi op uw locatie
*Trainers cursus voor uw amateurvereniging
*Trainingskampen (Binnenland-Buitenland)
*Kwalificatie toernooien (Deelname BVO toernooi)
*Voetbalactiviteiten voor uw amateurvereniging